Taxatierapport DPM Rotterdam

Bij DPM Rotterdam Taxatie Service bent u aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een zeer voordelige taxatie in Rotterdam en omgeving. Onze erkende taxateurs werken enkel volgens de laatste taxatienormen, waardoor onze taxatierapporten voldoen aan alle eisen van hypotheekverstrekkers.

Wanneer een taxatierapport nodig?

Een taxatie kan bij verschillende aangelegenheden noodzakelijk zijn. Wij geven hier een opsomming van de drie meest voorkomende.

Financieren / kopen van een woning

Wanneer u een woning koopt zal de bank van een onafhankelijke taxateur willen weten of de koopprijs reëel is. Hiervoor zal een andere makelaar / taxateur een taxatierapport opmaken.

Verbouwen / verbeteren van de woning

Als u een woning wilt verbouwen en daarvoor een extra hypotheek gaat afsluiten dan heeft u een taxatierapport nodig. Hiervoor zal een makelaar / taxateur een rapport opmaken.

Echtscheiding of erfenis

Bij een echtscheiding of erfenis hoeft niet per definitie een taxatierapport opgemaakt te worden. Echter in geval van tegenstrijdige belangen en / of meningen kan het opmaken van een taxatierapport wel duidelijkheid geven. Hiervoor zal een makelaar / taxateur een rapport opmaken.

NWWI taxatierapport Rotterdam

Wanneer u een hypotheek gaat aanvragen zal de hypotheekverstrekker vragen naar een gevalideerd rapport. Een NWWI gevalideerd taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers. Dit taxatierapport wordt tevens geaccepteerd voor de aanvraag van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Bij ons kunt u al terecht voor een NWWI gevalideerd taxatierapport vanaf € 381,15 incl. btw.
NB. Het taxatierapport wordt door hypotheekverstrekkers niet meer geaccepteerd wanneer deze ouder is dan zes maand. Let op er zijn ook hypotheekverstrekkers die een maximum van drie maand. 

Snel een taxatie nodig? Plan dan nu een afspraak in.

Wij zijn lid van de NVM, Nederlands Register Vastgoed Tarieven, Erken taxateurs Unie, TVI, iValidatie en het NWWI.